What Men Want

Alweer een hele tijd geleden (13 jaar!) was er een film genaamd What Women Want, waarin Mel Gibson door een ongelukje in de badkamer de mogelijkheid krijgt de gedachten van vrouwen te horen. In eerste instantie wordt hij helemaal gek (logisch), maar hij krijgt het onder controle en weet zo precies wat vrouwen willen.
Stel dat je dat nou eens zou omdraaien.
Dat er een vrouw is die de gedachten van mannen kan horen en precies zou weten wat mannen willen? Ik denk dat ze verbaasd zou zijn over de eenvoud van het antwoord.

Mannen willen Mannenavond!

Gewoon even weg uit het rijtjeshuis, weg van vrouw en kinderen en met mannen onder elkaar bier drinken, fastfood eten, slap ouwehoeren en een Echte Mannenfilm kijken.

Nu is onze plaatselijke bioscoop Cinemeerse in deze bloeiende markt gesprongen en biedt regelmatig een georganiseerde Mannenavond aan, compleet met bier, eten, echte mannenfilms en mooie dames achter de bar.
En het is gewild.
Zelfs zo gewild dat wij er niet bij konden zijn…

Dan maar onze eigen Mannenavond georganiseerd.
Beginnend met eten in een pizzeria, veel bier en slap geouwehoer.
Onderwerpen? Apple vs. Android, werk, auto’s en ons gezin. En in die volgorde.
Daarna een Echte Mannenfilm waarin de All American Hero er alles aan moet doen om zijn dochter uit handen van terroristen te bevrijden, ondertussen ook nog de President van Amerika moet beschermen en, oh ja, ook nog ff de hele wereld voor een Derde Wereldoorlog weet te behoeden. Zo wordt ons verteld hoe wij als Papa een echte held kunnen zijn.

Na de film gaan we moe maar voldaan naar huis. Blij dat we weer naar ons gezin toe kunnen, naar de plek waar wij elke dag opnieuw mogen proberen om de held te spelen.

One Response
  1. Esther